måndag 16 november 2009

Shoppingtips...

Att hitta bra shopping är inte alltid lätt. Tumba Centrum tillhör väl inte de bästa ställena jag varit på. Huddinge Centrum har man ju hunnit med ett antal gånger vid det här laget...

I helgen passade vi på att besöka den ganska nya gallerian K:fem i Vällingby Centrum. Där har man börjat med internetuppkopplingar i provrummen så att man kan ta bilder och blogga direkt från provhytten. En inovation i bloggandets värld. Kanske får åka dit och ta en bild och lägga upp här på bloggen någon dag. K:fem har mest klädbutiker och en stor skoaffär i bottenplan.

Är man däremot lite mer intresserad av inredning så är det nog Sickla Köpentrum som är lite mer intressant, där har bland annat den kända inredningsbutiken Svenssons från Lammhult öppnat sin första Stockhlmsbutik. Har inte hunnit med att besöka butiken än, men Sickla var helt klart trevligt. I både K:fem och Sickla hittar man Best of Brands, en butik med massor av trevliga märken allt från Filippa K till Gant och mitt favvo-märke Tommy Hillfiger, allt med sina egna små avdelningar. Tyvärr så är ju inte behovet av märkeskläder så stort på sjukhus där man måste tvätta allt varje dag, men man kan ju alltid titta!

Om fortsätter vägen vidare mot Nacka så kommer man till Nacka Forum, en galleria som nog uppfyller de flesta kraven, framförallt om man gillar kläder. Bäst är Zara-butiken i nederplan. Lagom stor och med en bra barnavdelning.

Ja, rundturen bland Stockholms shoppingcentra lär väl fortsätta. Just nu går ju shoppingdokumentären om Ullared på femman. Än så länge har jag varesig sett Ullared-dokumentären eller varit där. Av det lilla jag har sett sedan tidigare så tror nog att jag föredrar shopping i lite mer lugna miljöer!:-)Hoppas att du fick några tips,eller så har du kanske egna tips på bra ställen som du kan bidra med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar